مشکل در نصب ماژول whmcs

سلام خسته نباشید

من ماژول اتو وی ام رو نصب کردم تمامی مراحل رو طبق آموزش پیش رفتم فایل های ماژول رو توی مسیر ذکر شده نصب کردم توی قسمت سرور های پنل هم تنظیمات اتو وی ام رو انجام دادم کاستوم فیلد ها رو هم روی سرویس ساختم تنظیمات ماژول هم روی پلان مربوطه به درستی انجام شده ای پی آی کد هم به درستی توی قسمت یوزرنیم وارد شده

موقع ثبت سفارش اررور دریافت می کنم همه مراحل نصب رو 3 یا 4 بار اجرا کردم حتی با یکی دیگر از دوستانی که درحال حاضر از این اسکریپت استفاده می کنند چک کردم مراحل رو گفتند مشکلی وجود نداره اما موقع تکمیل سفارش ارروری میده که توی اکتیویتی لوگ ماژول اررور رو ننوشته فقط میتویسه اررور و روبروش هیچی نیست امکانش هست یه راه ارتباطی به من بدید با تیم این اسکریپت من دسترسی بدم بهشون بررسی کنن

تصویر ضمیمه شده رو هم بررسی کنید

یه موردی رو جا گذاشتم بگم، من هاستی که روش ماژول نصب کردم دارای اس اس ال هستش اما سرور مجازی که روش اتو وی ام نصب شده اس اس ال نداره با این حساب توی تنظیمات ماژول هاستنیم رو بدون پروتوکل اچ تی تی پی اس وارد کردم و اینکه تیک اتصال از طریق اس اس ال رو هم برداشتم که مشکلی پیش نیاد این مشکل واسه اس اس ال نداشتن سرور مجازی که نمیتونه باشه ؟

با سلام.
لطفا یک بار دیگر یک سرور جدید ایجاد و بررسی بفرمایید.
همچنین یک تصویر از قسمت سرور ماژول ارسال بفرمایید.

سلام دوست غزیز

مجددا بررسی شد همچنان مشکل قبلی با همون اررور قبلی رو داره

اینم اروری که توی ماژول اکتیویتی لاگ نشون میده

Module Create Failed - [Service ID: 367] - Error:

روبروی اررور هیچی نمینویسه

تصاویر درخواست شده هم ضمیمیه گردید

با سلام.
لطفا در نام سرور، لینک کامل پنل را با پروتکل وارد کنید.

سلام

تغییری که گفتید انجام دادم اما مشکل همچنان پابرجاست

با سلام.
در برخی موارد این آپدیت به موفقیت انجام نمی شود. لطفا یک سرور جدید بسازید و آدرس پنل را به درستی وارد کنید. سپس از قسمت مشاهده سفارش، سرور را تعویض و بررسی کنید.

سلام طبق فرمایشات شما پیش رفتم اما هنوز اررور میده و مشکل داره

مکنه مشکل بخاطر اس اس ال نداشتن سرور اتو وی ام باشه ؟

من سایتم اس اس ال داره اما سرور اتو وی ام بنده اس اس ال نداره

البته تو تنظیمات سرور ماژول پروتوکل رو اچ تی تی پی گذاشتم و تیک اس اس ال کانکشن رو هم بر داشتم

با سلام.
اس اس ال در مواردی مشکل ایجاد می کند، اما مشکل مورد نظر از اس اس ال نیست.
لطفا یک تصویر دیگر از تنظیمات سرور ارسال بفرمایید. همچنین فایل log.php در کنار ماژول را ارسال بفرمایید

باسلام و احترام

مواردی که خواستید ضمیمه گردید


با سلام.
به نظر میرسد در حال استفاده از نسخه قدیمی ماژول هستید. لطفا ماژول را از این لینک دریافت کنید.
همچنین یک بار دیگر سرور جدیدی برای ماژول بسازید.
با تشکر

سلام جناب نسخه ای که دارم ازش استفاده میکنم آخرین نسخه هستش و همونطور که قبلا هم گفتید مجددا سرور رو ساختم

ولی مشکل حل نشده